Tízmilliószoros nap

A tibeti buddha napokat - melyből évente négyet tartanak nyilván - hívják tízmilliószoros teremtő napnak.
Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ez igaz a pozitív, előremutató, szeretetteljes gondolatokra, cselekedetekre, de sajnos a negatív gondolatok, érzelmek, tettek is ugyanilyen erővel bírnak. Ilyenkor minden gondolatod, szavad és cselekedeted tízmilliószorosan hat és hat vissza rád.

Ezt azért is fontos tudnod, mivel világodat Te teremted. Felelős vagy mindenért, ami körülvesz és minden érzésért, folyamatért, ami benned végbemegy. Minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredménye és minden, ami a világodat meghatározza a te teremtményed.

Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon - és nem mellékesen az év többi napján is - arra gondolj, amit teremteni szeretnél. Figyelj magadra, légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, felmerülő érzelmeidet. Persze jöhetnek nem kívánatos érzések és gondolatok, de azokat mielőbb engedd el, és fókuszálj helyettük valami pozitívra, kellemesre, szeretetteljesre. Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van. A hála érzése emeli rezgésszintedet.
Mosolyogj, nevess sokat! Míg nevetsz, negatív gondolat és érzés elkerül.

Tízmilliószoros napok 2017-ben:

március 12.
június 09.
július 27.
november 10.

Tudatosan készülj ezekre a napokra! Tegyél meg minden olyat, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson a világra és vissza rád. Mert tudd, amire a figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések